In 1975 hebben een aantal duikliefhebbers besloten om een duikclub op te richten in Venlo: Onderwatersportvereniging Thetis. De vereniging is nu een groep enthousiastelingen die met veel plezier geïnteresseerden in het duiken willen laten kennismaken met hun hobby tegen een vriendelijk tarief. Daardoor is de duiksport voor iedereen bereikbaar.


Omdat we geen commerciële inslag hebben verwachten we van leden dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan het goed laten draaien van onze club door bepaalde taken voor hun rekening te nemen.

Duikopleidingen

Sinds die tijd hebben honderden mensen een duikopleiding gevolgd bij onze club; verzorgd door eigen instructeurs die vaak weer voortkwamen uit de eigen opleiding. Veel mensen zijn via onze club in aanraking gekomen met de wonderbaarlijke onderwaterwereld, zowel in Nederland als het verre buitenland. De opleiding voor een duikbrevet is bij ons maatwerk en er wordt ingespeeld op ieders kennis, kunde en tempo. We beginnen natuurlijk bij de basisvaardigheden. Dat noemen we de 1* (Open Water) duikcursus. Hiermee kun je al gaan duiken, ook in het buitenland. Heb je dit brevet al en wil je meer?  Dan zijn er de 2* (Advanced) en 3* (Dive Master) cursussen of allerlei specialisaties. Dat is natuurlijk geen verplichting, maar wel heel interessant en leuk om samen te doen.

Als je al een duikbrevet hebt (van de NOB of van andere organisaties zoals PADI of SSI), ook dan ben je van harte welkom! 

Bij Thetis vind je goede instructeurs en leuke buddy’s om een duik mee te maken!

Onze duiker-leden kunnen ook zelf hun fles met lucht vullen via ons vulstation (200 of 300 bar).